i BRANDMOTORVINDUP TIN ANTIQUE JAPAN Gjord leksak årgång 523afstdt21073-nya leksaker


En bilist har krockat med en cyklist i centrala Staffanstorp.
Så hamnade statyn av Botero i Kävlinge

Välkommen till Frida Kummerfelds blogg.

Jag har blivit med nya gardiner

Lennart Jansson: Vi behöver både vår savann och vår djungel.

Vi köpte en vägghängd gardinskena från IKEA (ERT16277 - Tracteur VERSATILE 610 roues Jumel 65533;65533es;) och sen köpte jag fyra gardiner, Calypso mid-grey veckband från Åhléns (här). Jag har valt att ha två gardiner på respektive sida för att få den där böljande hotelliga känslan. Det var utan tvekan en motherfucker att sätta upp den här skenan så jag vill ge en STOR shoutout till min far som hjälpte till. Tack gode gud för denna handy man!

Över 100 verk med en höjd på 220 meter kan byggas.

Kommunens låga hyra till konkurrent oroar Staffanstorps anrika konditori

Idag ska jag på ett fantastisk spännande lunchmöte. Så bloggigt av mig va!? Att ha hemliga möten! =) Just nu bara flyger jag fram fylld av energi, pepp och motivation. Jag känner en stor tacksamhet för livet just nu.

Jag önskar dig en riktigt fin dag!

Veckonytt #146

Se bilderna från en tid när Bjärred knappt fanns.

Volvo XC90 SUV Sand Beige 2.Generering från 2015 1 18 Motor stad modell Car Mi

Olyckan skedde vid Staffanstorp och vägen stängdes av.

På vissa områden är jag och David inte alls jämställda. Han tar i princip alla lekplatsbesök medan jag tar alla hämtningar på vardagarna med efterföljande middagslagning. Den uppdelning blir dock jämställd för oss. Där den ena gör mer på en sak, gör den andra mer på den andra saken.

Det finns fortfarande allt för många familjer där mamman är projektledaren. Hon håller koll på skollappar, matsäcksfix, storhandling, tvätten, vem som fyller år, att klänningen är strykt till skolfotot osv. Pappan bara är. Han kommer hem, är rolig med barnen och ”hjälper till”. Samtidigt kör mamman runt som en skållad råtta och fixar, donar, bokar, planerar, påminner och tjatar. För mig är detta motsatsen till ett jämställt föräldraskap. Det är en enmansshow där mamman är mamma åt alla inblandade familjemedlemmar.

Rankningen har inte helt släppt outputvariablerna

Hur tänker du kring jämställt föräldraskap? Berätta, jag är så nyfiken på hur man resonerar i andra familjer.

New Blood Bowl (Nurles rödters Miniatyrs Science Fiction Hobby GW-BB-20057)

Nedmonteringen av Barsebäcksverket

I den övergångsperiod som är nu tänder jag inte så många ljus. Det är fortfarande för varmt. Men jag är samtidigt i samma stora behov året runt av den där lyxiga, omfamnande känslan. Jag blev väldigt glad över att få testa doftlampan från Maison Berger Paris, som finns hos Livehome. Det är som en oljelampa där veken får ligga i lampolja. Därefter tänder man lampan som får brinna i två minuter och sedan sprider den väldoft och renar hemmet från dålig lukt och bakterier. Doftoljan kommer i olika dofter. Perfekt för att anpassa lampan efter säsong!

Tack vare denna lampa kan jag starta ljus- och doftsäsongen redan nu. Det har blivit en underbar ritual. Städa upp dagens stök och därefter tända lampan, blåsa ut den och låta den ljuvliga doften omfamna mig. Den här mysiga känslan bäddar in själen.

Staffanstorp - Sydsvenskan

Jag är verkligen glad för att jag hittat Livehome och jag kan garantera att ni kommer få se mer från dem framöver. Älskar när man hittar en riktig guldkornswebshop!