OS- komplett motorförgasare (X-OS22181000) (20L)21VZ-B(P) 523afyric6854-nya leksaker


italiensk varm choklad
Vill du ha fler blodapelsinrecept?

Välkommen till Frida Kummerfelds blogg.

Jag har blivit med nya gardiner

Hur kändes det då att äta korvsemlan? Här är testpanelens slutsatser:

Vi köpte en vägghängd gardinskena från IKEA (Autoart Corvette S. 1957 Racing Car nr. 1 Förlaga Bil 1 18 Die Cast Bil 71051) och sen köpte jag fyra gardiner, Calypso mid-grey veckband från Åhléns (här). Jag har valt att ha två gardiner på respektive sida för att få den där böljande hotelliga känslan. Det var utan tvekan en motherfucker att sätta upp den här skenan så jag vill ge en STOR shoutout till min far som hjälpte till. Tack gode gud för denna handy man!

Julgodis: Hallonkola doppad i vit choklad

3. Sommar på burk (Åsa Swanberg).

Idag ska jag på ett fantastisk spännande lunchmöte. Så bloggigt av mig va!? Att ha hemliga möten! =) Just nu bara flyger jag fram fylld av energi, pepp och motivation. Jag känner en stor tacksamhet för livet just nu.

Jag önskar dig en riktigt fin dag!

Veckonytt #146

Efter superfröna kommer superkakorna

Puella Magi Madoka Magique - Kyoko Sakura 1 8 PVC Figurine Good Smile Company

28 januari 2016 13:41

På vissa områden är jag och David inte alls jämställda. Han tar i princip alla lekplatsbesök medan jag tar alla hämtningar på vardagarna med efterföljande middagslagning. Den uppdelning blir dock jämställd för oss. Där den ena gör mer på en sak, gör den andra mer på den andra saken.

Det finns fortfarande allt för många familjer där mamman är projektledaren. Hon håller koll på skollappar, matsäcksfix, storhandling, tvätten, vem som fyller år, att klänningen är strykt till skolfotot osv. Pappan bara är. Han kommer hem, är rolig med barnen och ”hjälper till”. Samtidigt kör mamman runt som en skållad råtta och fixar, donar, bokar, planerar, påminner och tjatar. För mig är detta motsatsen till ett jämställt föräldraskap. Det är en enmansshow där mamman är mamma åt alla inblandade familjemedlemmar.

175 grader har blivit en bok! I den har jag samlat det bästa från bloggen och lagt…

Hur tänker du kring jämställt föräldraskap? Berätta, jag är så nyfiken på hur man resonerar i andra familjer.

Intex Infatable barn Pool, Water Play Center wSlide Quick Fyll Air Pump

· 3 dl (180 g) vetemjöl

I den övergångsperiod som är nu tänder jag inte så många ljus. Det är fortfarande för varmt. Men jag är samtidigt i samma stora behov året runt av den där lyxiga, omfamnande känslan. Jag blev väldigt glad över att få testa doftlampan från Maison Berger Paris, som finns hos Livehome. Det är som en oljelampa där veken får ligga i lampolja. Därefter tänder man lampan som får brinna i två minuter och sedan sprider den väldoft och renar hemmet från dålig lukt och bakterier. Doftoljan kommer i olika dofter. Perfekt för att anpassa lampan efter säsong!

Tack vare denna lampa kan jag starta ljus- och doftsäsongen redan nu. Det har blivit en underbar ritual. Städa upp dagens stök och därefter tända lampan, blåsa ut den och låta den ljuvliga doften omfamna mig. Den här mysiga känslan bäddar in själen.

Emma Hamberg, Anette Rosvall

Jag är verkligen glad för att jag hittat Livehome och jag kan garantera att ni kommer få se mer från dem framöver. Älskar när man hittar en riktig guldkornswebshop!